Merk logo

Ervaren bedrijfsadviseur

Dagelijks worden ondernemers door mij begeleid met betrekking tot de mogelijkheden omtrent hun bedrijf, commercieel, financieel, juridisch, fiscaal maar ook over de verkoop of aankoop van bedrijven,

Merk logo

Ervaren bedrijfsjurist

Als ervaren bedrijfsjurist ben ik bekend met de formele kant van de bedrijfsvoering, denk hierbij aan juridische inrichting en juridische vereisten, contractrecht, compliance, etc.

Merk logo

Ervaren mental coach

Als ervaren mental coach voor ondernemers heb ik ervaring in het veranderen van de mentale mindset en deze in lijn te brengen met de doelen die je voor ogen hebt met de onderneming.

Business Coaching

Artradis Business coaching is onderdeel van Artradis Bedrijfsoverdrachten en Artradis Bedrijfsfinanciering. In ons vakgebied komen alle facetten van het ondernemerschap bij elkaar, waardevolle expertises om te betrekken bij het coaching traject.


Business Coaching heeft tot doel de onderneming en ondernemer meer succesvol te maken. Dit kan op vele manieren, bijvoorbeeld door: meer resultaat, beter leiderschap, nieuw management, etc.

In iedere nieuwe ondernemersfase is het fijn om iemand naast je te hebben die je kan begeleiden bij de nieuw te nemen stappen. Ik help je graag.

mr. G.B.(Brian) Ploeg BBA CIPP/E CCO EFA 

Merk logo

Wim

Directeur

Klant review

Brian heeft mij weer perspectief gegeven, ik miste de helicopterview omdat ik zelf zo druk was in mijn bedrijf. Door de verschillende mogelijkheden voor mijn bedrijf helder te krijgen kreeg ik weer overzicht en kon ik weer stappen voorwaarts maken. Het begint bij stap 1, Brian helpt je niet alleen de richting te bepalen maar begeleid je ook in de praktijk bij het nemen van iedere stap. 

Ik heb mijn enthousiasme terug gekregen voor mijn bedrijf, ik kan een ieder deze business coaching aanbevelen.

Hoe fijn is het als je er even niet alleen voor staat!

Voordelen Artradis Business Coaching

 • 1 op 1 gesprekken in persoon
 • Iemand die naast je staat in de te nemen stappen
 • Focus op het resultaat dat jij wenst te behalen
 • Expertise in Business Management
 • Expertise in de financiele kant, privé en zakelijk
 • Expertise in het financieren van dromen
 • Expertise in de juridische kant van ondernemen
 • Expertise in mentale ondersteuning en coaching van ondernemers 
 • Expertise in bedrijfsoverdrachten
 • Expertise in bedrijfsfinanciering.

All in one adviseur

Wil jij dat jouw Business Coach begrijpt waar het om draait in jouw onderneming? En wil jij niet een coach die alleen maar nog meer druk op je legt maar juist een een coach die jou begeleidt en naast je staat?


Dan ben je op het juiste adres

Een samenwerking

Als het even tegenzit hoef je bij mij niet te wachten tot de volgende afspraak of te wachten tot na het weekend.


Zodra jij mijn hulp nodig hebt ben ik bereikbaar.

Laat je vanaf nu coaching voor resultaat!

Veel klanten twijfelen al langer of zij zich willen laten coachen voordat ze ook daadwerkelijk de stap nemen. En als ze eenmaal gestart zijn dan willen ze niet meer anders. Het enthousiasme komt terug en tegelijk wordt er intern veel rust ervaren .  Een samenwerking in je bedrijf voelt zo anders dan overal alleen voor staan en alles zelf moeten bedenken.


Je hoeft hier nu niets af te sluiten, kom kennismaken in Den Haag, onder het genot van een kop koffie, en dan bespreken we wat er moet gebeuren. Daarna beslissen we wel of dat we dat samen gaan doen. • Bereid je voor op het behalen van resultaten!

  Uitspraken van klanten

  Uitspraak van een klant
  Dit had ik jaren eerder moeten doen, het voelt echt als samen strijden voor mijn doelstellingen.
  Merk logo
  Bedrijfseigenaar
  Uitspraak van een klant
  Nu ik alle mogelijkheden voor mijn bedrijf inzie kan ik veel beter de keuzes maken die bij mij passen.
  Merk logo
  Bedrijfseigenaar
  Uitspraak van een klant

  Verandering gaat mij niet altijd even makkelijk af, maar na het inzetten van deze mentale business coaching technieken kan ik mij bijna niet meer herinneren wat mij voorheen in de weg stond.

  Merk logo
  Bedrijfseigenaar
  Veel gestelde vragen

  - Hoe vaak vinden coaching sessies plaats?

  Coaching vindt plaats op de momenten die er toe doen. Samen stellen we een planning op de past bij de geformuleerde doelstellingen

  - Hoe gaat de coaching in zijn werk?

  De coaching start met een intake zodat ik weet waar je aan wilt werken. Vervolgens duiken we samen de diepte in totdat we de uitdaging volledig doorgrond hebben. Vervolgens stelt de coach een stappenplan voor dat vervolgens doorlopen zal worden. 

  - Wat zijn de kosten voor coaching?

  Coaching is beschikbaar voor iedere portemonnee, de prijs is afhankelijk van de hoeveelheid tijd die we samen besteden aan het behalen van jouw doelen. De een werk graag samen aan de te nemen stappen, de ander doet graag veel alleen. Op basis van maatwerk is er veel mogelijk.

  - Waar vindt de coaching plaats?

  De coachingsessies vinden plaats op het kantoor van Artradis in Den haag of op de bedrijfslocatie.
  In gevallen worden er korte reizen geboekt als zijnde "hei-sessies" om echt even los te komen en de diepte in te kunnen gaan.

  *Meer vragen, stel ze gerust!


  Klaar voor de start?