Over ons

Artradis is opgericht  met als doel het MKB met deskundigheid te ondersteunen bij de overdracht van het bedrijf. Onder het MKB wordt verstaan bedrijven tot 250 medewerkers en tot een omzet van 50 miljoen euro. Door de werkwijze van Artradis houdt de ondernemer de regie over het proces en de te nemen stappen.


De dienstverlening van Artradis wordt vormgegeven volgens de volgende kernwaarden:


KlantgerichtTransparant
Integer


KlantgerichtKlantgerichtheid is een belangrijke kernwaarde voor Artradis in de bedrijfsoverdrachten. Artradis is van mening dat het begeleiden van bedrijfsoverdrachten in de kern vooral mensenwerk is. Klantgerichtheid is volgens Artradis om die reden cruciaal voor een goed proces. De Artradis adviseur verzorgt op basis van deze klant- en mensgerichtheid een optimaal verloop van het proces en beschikt over veel vakkennis om de ondernemer te ondersteunen. De adviseur dient de belangen en wensen van de klant en deze belangen en wensen zijn altijd leidend voor het verloop van het proces.
TransparantDe Artradis adviseur betracht volledige transparantie voorafgaand en tijdens het proces, de adviseur zal de klant over ieder te nemen stap helder  informeren en zal de  klant voorzien van de benodigde informatie en inzichten om zelfstandig beslissingen te maken. Op deze wijze is de Artradis adviseur de expert die naast de klant staat totdat het gehele traject met succes is afgerond.
IntegerDe Artradis adviseur hanteert een hoge integriteitsnorm voor zichzelf en zal zodoende nooit de belangen van de klant uit het oog verliezen. Bij iedere proceshandeling zal getoetst worden of deze handeling het optimale klantbelang dient. Door het leven van deze kernwaarde is het voor de klant altijd duidelijk dat de adviseur als enige belang het klantbelang heeft.


De heldere kernwaarden die Artradis hanteert zorgen ervoor dat de ondernemer de Artradis adviseur als vooruitgeschoven post kan inzetten voor het specifieke doel dat de ondernemer voor ogen heeft. De  ondernemer heeft zijn adviseur altijd binnen handbereik en dit zorgt ervoor dat er snel gehandeld kan mocht dat noodzakelijk zijn.


mr. G.B. (Brian) Ploeg BBA

Oprichter Artradis